Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Καρκίνος του μαστού: ultrafast MRI παρουσιάζει υπόσχεση

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Wuxi Biomedical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Wuxi Biomedical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Excelente localizador de veias, excelente serviço.

—— Adilson

ผลิตภัณฑ์ที่น่าทึ่ง มีประโยชน์มากสำหรับ MSK

—— Κα Wantanee

Ναι. Η εικόνα είναι πολύ καλή!

—— Ο κ. Michael Oling

Καλό προϊόν!

—— Ο Δρ WAN Chun Wai Macor

Καλή ποιότητα και παράδοση εγκαίρως.

—— George

Επαγγελματική υπηρεσία

—— Fekete

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Καρκίνος του μαστού: ultrafast MRI παρουσιάζει υπόσχεση
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καρκίνος του μαστού: ultrafast MRI παρουσιάζει υπόσχεση

Ultrafast MRI παρέχει τις ευεργετικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο χειρουργικό προγραμματισμό, συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού της ανάγκης να εκτελεσθεί η βιοψία λυμφατικών κόμβων φρουρών.

Αυτό είναι σύμφωνα με ένα αποδεκτό χειρόγραφο που δημοσιεύεται στο αμερικανικό περιοδικό ARRS Roentgenology (AJR). «Προεγχειριτικά uf-MRI, ο χρόνος στην αύξηση, και το μέγεθος τραυμάτων σε συμβατικές δυναμικές αντίθεση-ενισχυμένες MRI (DCE) και τη μαστογραφία παρουσιάζουν δυνατότητα να προβλέψουν τη βελτίωση του ductal καρκινώματος επί τόπου (DCIS) στον της εισβολής καρκίνο στη χειρουργική επέμβαση,» έγραψε τον πρώτο συντάκτη Rachel Miceli, MD, της υγείας NYU Langone.

Το χειρόγραφο προσδιόρισε τις διαδοχικές γυναίκες με τα βιοψία-αποδεδειγμένα καθαρά τραύματα DCIS που υποβλήθηκαν σε uf-MRI με dce-MRI και είχαν την επόμενη χειρουργική επέμβαση μεταξύ του Αυγούστου του 2019 και του Ιανουαρίου του 2021. Για να καθορίσουν τους προαγγέλους της βελτίωσης στα της εισβολής χαρακτηριστικά καρκίνου, ασθενών και τραυμάτων μέθοδος και παθολογία βιοψιών όπως και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τραυμάτων στη μαστογραφία, ο υπέρηχος, dce-MRI, και uf-MRI αξιολογήθηκαν.

Τελικά, στη χειρουργική επέμβαση, 38% των τραυμάτων που εντοπίστηκαν ως DCIS στη διαδερματική βιοψία αναβαθμίστηκαν στον της εισβολής καρκίνο. Ο χρόνος στην αύξηση σε uf-MRI συνδέθηκε με τη βελτίωση από DCIS στον της εισβολής καρκίνο (p=.03) με ένα βέλτιστο κατώτατο όριο 11 δευτερολέπτων (ιδιομορφία, 50% ευαισθησία, 76%).

Επαναλαμβάνοντας ότι ο λίγος χρόνος στην αύξηση μπορεί να βοηθήσει την πρόβλεψη των τραυμάτων που εντοπίζεται ως DCIS στη διαδερματική βιοψία που θα αναβαθμιστεί στον της εισβολής καρκίνο στη χειρουργική επέμβαση, οι «περαιτέρω μελέτες με τις μεγαλύτερες ομάδες θα είναι χρήσιμες να αξιολογήσουν τη συμβολή uf-MRI για την πρόβλεψη της βελτίωσης στην κλινική πρακτική,» Miceli και λοιποί τελικός.

 

Πηγή: Ο αμερικανικός Roentgen Ray Society

09.02.2023

Χρόνος μπαρ : 2023-02-14 20:31:12 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi Biomedical Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Helen Bo

Τηλ.:: 86-13382885910

Φαξ: 86-510-85572789

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)